Třetí soutěžní úkol

12.11.2012 11:05

Třetí týden trochu odlehčíme a zatančíme si. Vyložte si tedy libovolným způsobem na následující otázku:

KDO VYPADNE 17.11.2012 V TV SOUTĚŽI STARDANCE?

Soutěžící jsou:

David Švehlík a Simona Švrčková

Dana Morávková a Jiří Hein

Oldřich Navrátil a Kamila Tománková

Kateřina Baďurová a Jan Onder

Martin Procházka a Tereza Bufková

Petr Bende a Lucia Krnčanová

Barbora Poláková a Václav Masaryk

Váš tip nebo celý výklad zapište do níže uvedeného diskuzního fóra. Ten, kdo se trefí, nebo bude jinak nejlepší, vyhrává emailový výklad jedné otázky zdarma.

Kdo přijme tuto neobvyklou výzvu? :)

Diskusní téma: Třetí soutěžní úkol

Povzbuzení

Míla V. 18.11.2012
Milé kartářky,
i když se nám navzdory veškerým zkušenostem a úsilí nepodařilo určit ten správný pár,neklesejme na mysli.Dnes jsem se dočetla v posledním čísle časopisu Medium předpověď uznávaného jasnovidce a kartomata Slávo Heřmánka.Tento působí údajně mnoho let úspěšně v zahraničí,např.Kanada,Austrálie,Kazachstán...Tak ten nám zde zdělil téměř důvěrnou informaci,kdo bude náš nový prezident.A světe, div se! Bude to paní Němcová.Co a tom,že vůbec nekandiduje na tento post! My jsme se alespoň trefily mezi kandidáty:).Takže,příští týden opět na tomto místě!!!!

Re: Povzbuzení

Olina Švejd. 18.11.2012
Mílo, díky :-). Mně se na tom nejvíc líbí, že to ve mně vyprovokovalo hrací až hráčskou tipovací vášeň. A že třeba i Dany Morávkové nám víc 'tipovačkám' vyšla dvojka disků... a u Petra Bendeho ještě u kolegyně ten Ďábel.. Doufám, že tu nově vzniklou vášeň ukrotím a neskončím na automatech :-). At žije objevovování dalších vášní a světů.

Re: Re: Povzbuzení

Míla V. 18.11.2012
:-)))

Re: Povzbuzení

Lenka Vlášková 18.11.2012
:)

Kdo vypadne - stardance

Olina Švejd. 17.11.2012
Abych to shrnula - podle mě vypadnou Navrátil Tománková.
Vypadnutí těsně mine Bendeho Krnčanovou

Kdo vypadne - stardance

Olina Švejd. 17.11.2012
Píšu už mimo soutěž (Televizi nemám, soutěž nesleduju (ani ted když to píšu), neznám ani systém vyřazování. Nedošlo mi, že už soutěž ted zrovna běží.) Ale mě zajímá, jak to kartama vysledujeme. Vylosovala jsem na každou dvojici 2 karty, první - jak se jim bude při tanci dařit, jak jim to 'půjde'. Druhá - odhad umístění - tj, zda se udrží nebo vypadnou.
1. Švehlík Švrčková - 1) 9 mečů, 2) královna pohárů - podle mě tanec ovlivní nějaká nervozita, ale řekla bych že se ještě udrží
2. Morávková Hein - 1) 2 disků, 2) 7 pohárů - tanec asi standardní, slušně odvedený i obstojně působící, z hodnocení asi nebudou úplně vedle radostí, ale udrží se v soutěži
3. Navrátil Tománková - 1) královna pohárů 2) 3 mečů - tanec asi hlavně pěkně uvnitř procítěný (asi ale jen uvnitř), ale podle trojky mečů bych řekla, že vypadnou.
4. Baďurová Onder - 1) 10 holí 2) vůz - tanec asi veliké vypětí a skoro až vyčerpání, dají do toho všechno, tipla bych že zůstanou a možná je někdo pochválí, že se zlepšili. nebo toho budou mít natolik plné kecky, že skončí sami - jde to ? ale spíš vnímám ten posun v tanci (asi k lepšímu)
5. Procházka Bufková - 1) smrt 2) 10 pohárů - asi budou tancovat jak o život, nebo nějak podstatně překvapí, podle 10 pohárů tipuju, že v soutěži zůstanou a budou s výkonem i výsledkem velmi spokojeni
6. Bende Krnčanová - 1) poslední soud 2) 9 holí - tanec se asi jim možná nevyvede jak by chtěli, případně tam bude nějaký další neočekávaný vliv či prvek, nebo odsudek lidí / poroty ? Podle 9 holí uhaduju, že vypadnutí je mine těsně, ale udrží se.
7. Poláková Masaryk - 1) eso disků 2) 6 holí - tanec se asi docela vyvede a překvapí příjemně. podle 6 holí tipuju že budou úspěšní a v soutěži zůstanou.
Uuf, končí to ve 21,35 a ted je 21.20. Tak si to pak zkusím pustit na netu jestli to jde.

Stardance

Linda 16.11.2012
Mně karty prozradily, že vypadne pár David Švehlík a Simona Švrčková.

Kdo z koho? :)

Lenka Vlášková 16.11.2012
Vzhledem k tomu, že nemám televizi o to to bude asi zábavnější :)

Nejdříve pohled na páry:

1.David Švehlík a Simona Švrčková - Mírnost, 4 holí - tento pár si povede dobře, jsou jako jeden a v tanci jsou v harmonii. Tito v soutěži zůstanou.

2.Dana Morávková a Jiří Hein - EPO, 2PE - I když tento pár bude mít co dohánět a bude to vypadat občas, že se neshodnou, ani tento pár nás neopustí.

3.Oldřich Navrátil a Kamila Tománková - Viselec, Spravdelnost - Tady ten pár nebude ve formě. Budou jakoby nekompatibilní. Tady vidím velkou možnost, že vypadnou.

4.Kateřina Baďurová a Jan Onder - 10PO, 6HO - Tito si povedou velice dobře a budou slavit úspěch, tady to vypadá dobře. Budou skvělý :)

5.Martin Procházka a Tereza Bufková - Milenci, RME - Tihle dva do toho jdou moc hrrr, jsou jako bouře, ale tanec není vždy jen o vášni, je to také o harmonii a ta jim bude chybět. Ti mají našlápnuto vypadnout:)

6.Petr Bende a Lucia Krnčanová - 4PO, 6ME - Tak tento pár má nějaké problémy, připadají si v soutěži možná moc nezkušejí a jejich neschopnost oddat se hudbě, bude vidět hodně. Budou prkení :)

7.Barbora Poláková a Václav Masaryk -PHO, RPE - Trpělivost a energie ta bude vidět v této dvojici, ti vypadají dobře. Nebudou excelovat, ale projdou dalším kolem.

Pokud mám vyhodnotit pár, který vypadne tak:

Oldřich Navrátil a Kamila Tománková - 10ME
Martin Procházka a Tereza Bufková - 8PO
Petr Bende a Lucia Krnčanová - Dábel

Neprojde tedy: Oldřich Navrátil a Kamila Tománková
A nyní vyberu tedy ještě jednoho z nch, neboť nevím zda vyhazují páry, nebo jen jednotlivé lidi :)

Oldřích Navrátil - 5PE
Kamila Tománková - 7HO

Myslím, že je to jasné, soutěží neprojde - Oldřich Navrátil :)

Snad se za mě na to pak nebude zlobit:)

Přidat nový příspěvek