Střelecký výklad

05.02.2011 13:19

Pro střelce o střelcích

PŘÍKLAD VÝKLADU:

1 - Siginifikátor tohoto znamení = 17.HVĚZDA

2 - Talent tohoto znamení = ESO HOLÍ

3 - Zápor tohoto znamení = RYTÍŘ POHÁRŮ

Střelec je znamení, které má sklon rozpínat se všechny strany. Rád má přehled a rád je informovaný. Tak jako hvězda září kamkoliv vejde, ale není to strhující energický příchod, je to spíše nenápadný vstup veliké osobnosti, kterou střelec beze sporu je. Umí se usmívat, umí vhodně konverzovat, umí se soustředit na to, co dělá a proto dosahuje dobrých výsledků.

Jeho talentem je zápal a nadšení pro věci, které ho baví a které se mu líbí. Rád ovládá věci i lidi kolem sebe, ale dělá to nenápadně a nenásilně. Většina věcí ale stejně šlape podle něj. Rád začíná nové věci a rád se pouští do neznámých oblastí.

Jeho slabinou je pak někdy přílišná citlivost, která ho brzdí a vnímavost, která mu nedopřeje potřebný nadhled. Má srdce na dlani a často na to může i doplatit, protože pokud na to někdo přijde, může toho i zneužít.

Střelec je ve skrze dobrý, ale oheň v něm občas může působit trochu jinak.

Slavným střelcem byl např. Jiří Kodet, který když někam vstoupil, nebylo pohyb o tom, kdo to vlastně vešel.

O STŘELCI

http://enoyka.blog.cz/0611/strelec-linda-goodman

Střelci při výkladu karet jsou hovorní a chápaví. Většinou ke mně do výkladovny skutečně vstřelí a je jich tam hned plno. Střelci rádi mé výklady dokreslují a komentují, čímž mi poskytují výtečnou zpětnou vazbu. Ihned si za obecným výkladem představují jejich konkrétní prožitky a tak jim výklad může skutečně pomoci. Jsou inteligentní a chytří a vědí, co chtějí.

Osobní zkušenost se střelcem je v mojí mamince, která je pyšná na svou velkou knihovnu, umí lidi bavit a zároveň má velkou přirozenou autoritu mezi lidmi kolem sebe. Když někam vejde, každý ví, že tam je a ať se začne mluvit o čemkoliv, ví. 

Obdobu střelce bychom v tarotu nalezli na kartě 14.Mírnost, kde je vidět jak soustředěnost na své činy, tak klid a vyváženost, o níž se střelec většinou v životě snaží.

Jakou zkušenost máte se střelci? Podělte se o ní