Šestý soutěžní úkol

02.12.2012 18:45

V dalším týdnu si vyzkoušíme opět tarotovou tipovačku. Vaším úkolem bude vyložit si libovolný počet karet na otázku:

KDO VYHRAJE SOUTĚŽ MASTERCHEF?

V soutěži zbyla jen jedna žena slovenka Míša a dva čeští mladíci Marek a Petr.

Odpověď napište do diskuzního fóra níže. Do textu prosím uveďte použité a vylosované karty a vaši intepretaci.

Nejlepší bude odměněn odpovědí na emailovou otázku zdarma.

Nebojte se a soutěžte! Těším se na vaše příspěvky!

Soutěž končí 7.12. 2012!

Diskusní téma: Šestý soutěžní úkol

Masterchef

Vladimíra Brčáková 07.12.2012
Tarot Secret

Na každého soutěžícího jsem si vytáhla dvě karty a položila jsem si otázku, jak se finalistům v posledním kole bude dařit. A třetí kartu jsem losovala na otázku, jak se budou cítit po skončení klání.

Míša: Vůz, 2 pentaklů + Páže holí
Marek: 3 pohárů, Velekněz + Mág
Petr: Páže pohárů, 10 pentaklů + 9 pentaklů

Poslední kolo soutěže se pro oba muže bude odvíjet v podstatě uvolněnější atmosféře než pro Míšu, jíž přílišná míra odhodlání („přemotivovanost“) může uškodit. Její pozice je v silné konkurenci dosti vrtkavá. Přestože Petr vyjde ze soutěže velmi spokojený, na vítěze jej netipuji. Určitě se dočká velké podpory u rodiny, přátel a svých věrných, ovšem 9 pentaklů naznačuje, že i když v soutěži dosáhl mnohého, i když ho soutěž obohatila o cenné zkušenosti a přinesla mu popularitu, stále mu ještě něco chybí, na co stále čeká… Zato Marek se po skončení soutěže cítí hodně silný. A i v jejím průběhu je chráněn Veleknězem. Řekla bych, že v jeho případě na oslavu vítězství (3 pohárů) dojde.

Na vítěze tipuji Marka.

tarotová tipovačka masterchef

olina švejd 06.12.2012
Ahoj, Aničko a všechny tipovačky (a řekla bych i velmi decentní ,gamblerky,)
Soutěž vůbec neznám, ani že existuje. Beru si karty Uranawu Asobu -ty hravé
s pejskama -
losuju ke každému účastníkovi 2 karty: jedna jak se mu bude dařit a druhá jaké má šance na vítězství
Závěr: šance na vítězství u všech poměrně vyrovnané, tipuju vítěze Marka.
Jak jsem k tomu došla:
---Marek: povede se mu docela pěkně, má nápady a je ,nastartovaný, = podle mě má hodně energie, mladistvý ,drajv, a ctižádost... I když možná bude maličko zbrklý a nebude mít věci úplně promyšlené. (1. vyšlo páže holí). Pokud to někdo hodnotí (zkušená porota?), možná hlavně ty nápady a energický přístup by porotce mohl ocenit s uplatněním zkušeného nadhledového a trochu blahosklonného a trochu fandícího rodičovského přístupu. Podle mě by zvítězit nakonec mohl. (2. vyšla císařovna)

---Petr: ten má snad potěšení už jen ze soutěže samé. Užívá si to, je uvolněný až skoro rozvolněný, s pocitem, že už ted má vyhráno či splněno, at se dál stane co se stane. (1. karta: 10 pohárů). Bude prožívat štěstí a potěšení. Možná i jen vnitřně. Napadá mě, zda se mu zrovna nenarodilo dítě, nebo se přes nově získanou popularitu čerstvě nezamiloval, případně se mu stala jiná fajn událost v životě, která by odsunula výsledek soutěže na nižší prioritu. Anebo mu bohatě stačí, že už je známý a viděný v televizi... (2. karta: 9 pohárů)

---Míša: nervozita, chuť to vzdát, černé myšlenky, podceňování se nebo poznání, že v tomto kole klukům nemůže příliš konkurovat. (1. karta: 9 mečů). nakonec asi nervozitu ze sebe shodí, její práce bude přijata příznivě. (2, karta: Král pohárů)

Tarotová tipovačka

Linda 05.12.2012
Tarot skrytých světů

Na každého soutěžícího jsem vyložila jednu kartu.

Míša - Mírnost: Míše bude svazovat ruce netrpělivost a nervozita, díky tomu bude činit špatná rozhodnutí. Nevydá ze sebe maximum. Bude se tak moc soustředit na to, aby odvedla dobrý výkon, že přehlédne nějaký důležitý a zásadní detail. Míša to nevyhraje.

Marek - Čtyřka Pohárů: Pro Marka bude tato soutěž skvělou zkušeností, ale nevyhraje. Nebude dostatečně soustředěný ani motivovaný vyhrát. Možná usíná na vavřínech, je pasivní a rozmrzelý. Nemá dostatek sebedůvěry, pochybuje o sobě.

Petr - Páže Holí: Petr se do souboje vrhne po hlavě a dá do toho maximum. Nebude mu chybět odvaha, má velké ambice i šanci vyhrát. Bude působit sebejistě, energicky, rozhodně, nenuceně až teatrálně.

Podle karet vyhraje Petr;-).

vítěz :)

Lenka Vlášková 03.12.2012
Tarot magického měsíce

Míša - 9ME, 3HO, 10HO
Pro Míšu to bude hodně těžké, z důvodu nesmírné nervozity a velké konkurence. Bude bojovat statečně, ale nebude to stačit.
Marek - PPO, 5ME,8PO
Marek jde trošku přes mrtvoly, ale to se v této soutěži dá očekávat. Je odhodlán vyhrát a musel proto udělat mnoho, aby překonal sám sebe. Ale nevidím tu jistou výhru.
Petr - 4PO, Smrt, RPE
Tento muž bude bojovat sám se sebou, ale uvědomí si jak zabojovat a nakonec vystoupí jako vítěz. Bude trpělivý a jeho nervozita nebude hrát roli a proto vyhraje. Hraje fér hru a není ani nervní ani nejde přes mrtvolky.


:)

Hra na vítěze

Míla V. 03.12.2012
Použité karty Bohemian gothic tarot.Na každého jsem vytáhla dvě karty.
Míša-8pohárů,2pent.-odchází smutná s pocitem,že výsledek byl zmanipulován
Marek-7pent.,eso pohárů-v klidu a pohodě čeká na výsledek a pohár naplní jako vítěz šampaňským
Petr-9pohárů,10pent.-je nervozní,není vítěz,ale odchází s láskyplnou podporou své
rodiny

Tímto oslovuji své věrné spoluharcovnice Olinku a Lenku! Čekám na váš názor:)))

Přidat nový příspěvek