Sedmý soutěžní úkol

09.12.2012 10:40

Na druhý adventní týden mám pro vás záludnou tarotovou otázku k zamyšlení:

Jaký vánoční dárek by asi vybral Poustevník Císaři, Síla Bláznovi a Vůz Velekněžce?

Odpovědi, ať už krátké nebo dlouhé, vkládejte do Diskuzního fóra pod článkem. Nejlpeší bude odměněn odpovědí na emailovou otázku zdarma.

Nezapomeňte uvést své jméno (stačí zkratka), aby mohla být výhra předána.

Soutěž končí 16.12. 2012.

Těším se na vaše odpovědi.

Diskusní téma: Sedmý soutěžní úkol

vánoční dárek

Ivana S. 16.12.2012
Co může dát Poustevník císaři, který může mít co chce, než radu, aby zůstal sám sebou, byl tolerantní a před nikým se nepovyšoval.
Síla Bláznovi by mohla darovat notebuk, a tím mu usnadnit hledání a realizaci svých plánů... Pochopitelně s časovým omezením na jednu hodinu denně, aby se z něho nestal lenivý teeneger, který by svůj život ovládal z domova jen sám se sebou.
Vůz Velekněžce, naší úžasné moudré ženě, která nás nenápadně provází životem. Proč ji nedopřát romantický wellnes víkend s bláznem a stát se na chvíli bezstarostným děvčátkem?

Re: vánoční dárek

Míla V. 16.12.2012
Ivko :-)))

Re: vánoční dárek

olina švejd 17.12.2012
teeeeda! romantický víkend velekněžky a blázna, to je geniální sdílení a ještě je dárek skoro zadarmo :-).
Navíc ted jsem pro sebe soutěž vyhrála. Stačí mi přečíst a užít si všecky příspěvky, jsou pro mě nevýslovně inspirativní. Moc všem spolusoutěžícím děkuju, Aničce neméně za skvělé téma, ol.

Tarot

Linda 16.12.2012
Poustevník by nejspíš vybral pro císaře nějakou klasickou politologickou knihu o tom jak vládnout - např. Vladaře od Machiavelliho.
Síla by nejspíš vybrala bláznovi pohodlné pohorky, aby si na svou cestu za svobodou lehkomyslně nenakoupil třeba jen plátěnky.
Vůz by nejspíš velekněžce ve spěchu a na poslední chvíli zakoupil na slevovém portále voucher na luxusní wellnes pobyt ve Františkových lázních.

Re: Tarot

Míla V. 16.12.2012
:-)))

Dárečky

Lenka Vlášková 13.12.2012
Poustevník Císaři - Poustevník vyjde na nejvyšší horu a odebere tam kousek duhy. Když ho donese Císaři, pronese: " Tady drahý Císaři je dar pro Tebe, je to kus duhy, která Ti bude vždy připomínat, jak krásná a přirozená může být Tvá země, chce to jen lehkost a lásku ke svému národu."

Síla Bláznovi - Síla je přesvědčena, že Blázen je prostě magor :) ona je tak honosná a on je takový neudržitelný. Tak se rozhodla dát Bláznovi dar ze všech nejúčinnější, pro někoho kdo nic nemá pod kontrolou a to je - kazajka. Aby se zklidnil a taky myslel a přemýšlel kam tu svou sílu a energii dává. Když dar předává, praví: " Aby jsi se ty náš Blázne, taky jednou zastavil."

Vůz Velekněžce - Vůz koupí Velekněžce kožich, neboť je do ní zamilovaný a velice rád by byl, kdyby se s ním projela a ukázala mu, bránu do vyššího vědomí. A proč kožich? Vůz ví, že ona je vždy oděna v takovém hedvábí a chodí ráda skoro polonahá, a tak se rozhodl ji trošku při jízdě zahřát. Když ji dar nesl, pronesl: " Moje milá Velekněžko, dávám ti tento dar, aby ti i v té nejdivočejší jízdě bylo vždy pohodlně."

Krásný den Vám přeji





Re: Dárečky

Míla V. 14.12.2012
:-)))

Vánoční dárek

olina Švejd. 12.12.2012
---Poustevník císaři - svíčku se slovy: zavři se někdy o samotě do temné místnosti, zapal si ji a najdi si při ní čas jen pro sebe. Bude to pro tebe blahodárný a užitečný čas.
---Síla bláznovi - vodítko na psa se slovy: přijmi ho, nabídni mu svou společnost i hranice vašeho vztahu. Pak přestane po tobě skákat a stane se tvým věrným a dobrým společníkem.
---Vůz Velekněžce - pozvání na dlouhý výlet s tajným cílem

Re: Vánoční dárek

Míla V. 13.12.2012
:-)))

taky gratuluju vítězům,

olina švejd 09.12.2012
nebylo jich moc kdo to tipli (tiply) dobře, ale legrace u toho byla. Mílo a všichni, mějte se pěkně, ol.
1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek