Půlroční výklad aneb na co se připravit

09.04.2012 21:16

Pictorial Key tarot, 3.4.2012

Události budou jako na houpačce, ale tvrdá práce se vyplatí!

DUBEN – 7 pohárů a 3 mečů

Tento měsíc bude pro nás pro všechny plný poznání a uvědomění, ale ne vždy příjemnou cestou. Můžou přijít nové informace, kauzy a aféry, věci se trochu zkomplikují a zastaví a my budeme muset čelit tomuto nepříjemnému stavu. Věci se ale nedějí náhodou a proto by nás tato krize měla vést k zamyšlení, co je špatně a jak to nejlépe napravit. Zjištění, která takto přijdou, mohou být bolestná a těžká, ale jsou nutná, aby se rozplynul mrak iluzí a vše se vyjasnilo.

KVĚTEN - 3 pohárů a Král pentaklů

V květnu bude asi skutečně lásky čas. Po náročném dubnu přijde uvolnění, euforie a radost z dobře vykonané práce. Je to zároveň výzva k oslavám toho, co se povedlo, co jsme dokázali a také nutnost se z toho radovat a být za to vděční. Zkrátka bychom měli usilovat o pevné hodnoty a dělat věci, které mají smysl. Ty pak řádně dokončit a oslavit.

ČERVEN – Spravedlnost a 7 holí

Po oddychovém květnu přijde opět čas na řešení a vyjasňování. Budeme muset nasadit hodně sil a čelit mnoha útokům, bude třeba ustát hrozící konflikty a bojovat tak, aby to dávalo smysl. Tedy nehádat se zbytečně, ale pokud to bude konstruktivní, tak se nebát sílu použít. Je možné, že přijdou ataky a napadení, že se ve jménu vyšších věcí budou muset obětovat ty menší. Ale bude to potřeba pro další růst. Nebojme se prosadit si svou.

ČERVENEC – 7 pentaklů a 5 pohárů

V červenci bude vše tak trochu zpomalené, prázdniny budou zkrátka znát. I přesto však nepůjde všechno tak hladce, jak by mělo, nebo jak jsme si naplánovali. Bude třeba počít se zklamáními a trápeními, s něčím se budeme muset smířit a dát věcem víc času, než je potřeba obvykle. Zkusme se proto nehrnout dopředu, nedrat se a nevidět ve všem primárně překážku. Zase bude líp.

SRPEN – 8 pentaklů a Hvězda

V srpnu nás čeká hodně práce, ale měla by být posvěcená seshora. V průběhu předchozích měsíců jsme něco odstartovali, začali a následovali. Nyní bude třeba pokračovat v započaté práci, dokončit, co je rozdělané a vydat poslední potvrzení. Už ale není třeba síly, ale spíše vytrvalosti a pevnosti našich hodnot. Je na čase uvědomit si, proč jsme to všechno dělali, jaký to mělo smysl a k čemu to bylo důležité. Pak můžeme sklidit výsledky, o kterých jsme na začátku snili.