Panní výklad

16.09.2010 15:22

 PANNÍ VÝKLAD

 Pro panny o pannách

 

PŘÍKLAD VÝKLADU:

1 - Siginifikátor tohoto znamení = 5.VELEKNĚZ

2 - Talent tohoto znamení = KRÁL PENTAKLŮ

3 - Zápor tohoto znamení = KRÁLOVNA MEČŮ

Panna je znamení, které touží po pořádku, systému a přehledu. Pečlivost je jí vlastní nejen při úklidu, ale i při jednání, chování, vazbách a hodnotách. Vše má jasně uspořádané a dané a pokud ne, může jí to vyvést z rovnováhy. Tyto principy, které považuje za dokonalé a nutné, se navíc snaží velmi pečlivě předávat dál ostatním lidem, často ale aniž by o to stáli. Talentem tohoto znamení je bezesporu jeho praktičnost a pragmatičnost. Zařídí, zamluví, vyřeší, připraví, vyrobí vše, na co si vzpomenete, navíc pod jeho vedením bude zaručena kombinace kvality a ceny. Pokud je potřeba cokoliv prakticky zajistit, panna je na to ideální. To vše přispívá k jejímu sebevědomí a její vlastní hodnotě, která je pro ní velmi důležitá. Často tak nutí ostatním lidem věci, které jí samotné fungují, ale neuvědomí si, že okolí fungovat nemusí. Proto také je často se svými hodnotami a praktickými schopnostmi sama, protože princip pokud to není po mém, není to vůbec, nemusí každý dobře snášet. Pokud se ale v těchto věcech naučí chodit, je panna ideálním partnerem, který sice asi často nepovede filosofické rozpravy, ale za to s chutí přestěhuje skříň.

Slavnou pannou byl např. Emil Zátopek, který uskutečnil a dotáhl do velmi vítězného cíle to, co málokdo před ním i po něm.

O PANNÁCH

http://enoyka.blog.cz/0611/panna-linda-goodman

Panna při výkladu karet se snaží o to, aby vše bylo praktické, použitelné a konkrétní. Její pečlivost jí často nutí karty srovnávat a vyrovnávat, aby byly v zákrytu s ostatními. Ráda si poslechne příklady a konkrétní rady, většinou si nechává vykládat na rozhodnutí a kritériem je jí materiální nebo praktická hodnota.

Osobní zkušenost se pannou je v nenápadné kamarádce, která je sice malá vzrůstem, ale naprosto bez řečí a v termínech vystudovala titul inženýra na zemědělské škole a několiksetkrát přestěhovala svůj miniaturní pokoj, aniž by někoho potřebovala.

Panní obdobu bychom v tarotu nalezli na kartě 8.Spravedlnost, která soudí a posuzuje ostatní podle toho, co je obvykle správné a nejlepší a nehledí na osobné prožitky a zkušenosti.

Jakou zkušenost máte se pannami? Podělte se o ní.