FAQ

20.06.2020 13:09
  1. Jak si mám knihu koupit?

Předprodej běží v internetovém nakladatelství www.pointa.cz, kde najdete odkaz na mou knihu, na který kliknete a vpravo nahoře bude možnost Přispět na vydání. Tam už vyberete to, co se vám bude nejvíc líbit, přesměruje vás to na platební bránu, zaplatíte a těšíte se!

  1. Co si můžu vybrat?

Konkrétní možnosti budou viset v nabídce na www.pointa.cz  od 21.6. 12 hodin. Můžete si vybrat koupi jednoho kusu knihy, dvou, tří, pěti za lepší ceny než později na trhu. Nebo knihu s věnováním a věštbičkou. Nebo si mě můžete předplatit a později pozvat vykládat na firemní večírek nebo tarotový výlet. Přispět můžete i jen tak libovolnou částkou.

  1. Proč knihu koupit teď?

Inu, jinak nevyjde. V kampani na předprodej je důležité vybrat finanční částku, za kterou se kniha poté vytiskne a vydá. Nejen, že si tedy zajistíte svůj výtisk za lepší cenu, ale díky vám tato kniha vyjde!

  1. Kdy knihu zaplatím?

Platbu je důležité provést hned po vybrání položky, aby si nashromáždila daná částka.

  1. Kdy knihu dostanu?

Předprodej teď poběží měsíc, pak kniha půjde grafičce, korektorce, tiskárně, apod. a v rukou byste ji měli držet nejpozději na podzim. Když si knihu teď předkoupíte, sama už vám ihned po vydání přistane na stůl. Ideální dárek pod stromeček!  

  1. Co když zaplatím a kniha se nevydá?

Nemalujme čerta na zeď, ale kdyby přeci jen náhodou, tak se nebojte, své peníze dostanete zpět.

  1. Jak dlouho můžu předkupovat knihu?

Předprodej bude probíhat od 21.6.2020 12 hodin do 21.7.2020. Čas je tedy celý měsíc, nejžhavější možnosti však budou jistě ubývat, počet kusů je omezený.

  1. Co když budu chtít víc variant?

Když budete chtít třeba jednu knihu pro sebe, druhou pro maminku, babičku, kamarádku a kolegu, můžete rovnou kliknout a koupit víc kusů naráz. Když k tomu ještě budete chtít jet na výlet, kliknete zvlášť a zaplatíte zvlášť. Pak si třeba ještě vzpomenete na bráchu, učitelku ze školky a své druhé já a klikáte znovu. :)

  1. Co je to tarotový výlet?

S tarotem už roky jezdím do krajiny, na tajemná a energetická místa. Pokud je vás třeba partička, můžete se složit a předplatit si mě na výlet. Pak domluvíme místo a termín a vyrazíme spolu do přírody. Tam vám ukážu, jak se vykládá tarot na místa, na která dojdeme, co se tam asi kdysi událo, jak to ovlivňuje místo dnes, zkusíme si společnou meditaci a individuální úkoly k zamyšlení pro každého zvlášť.

  1. Jak probíhá moje účast na firemním večírku?

Na firemní akce jezdím už pár let, po předchozí domluvě termínu, místa a počtu lidí, přijedu, usednu někam stranou a přítomným, každému zvlášť, vyložím odpověď na jednu otázku, která ho zajímá. Je to příjemné rozptýlení a zároveň možnost zamyšlení nad sebou pro vaše kolegy či zaměstnance.

  1. Co když tě chci jen podpořit, ale knihu nechci?

I tak budu moc ráda. Jedna z možností přispět, bude i zaslat libovolnou částku, aby kniha vyšla, aniž si jí objednáte.

  1. Co když si knihu neobjednám teď, ale počkám?

Až na podzim kniha vyjde, najdete ji, trochu dražší, normálně na pultech obchodů. Když se však teď nevybere cílová částka, nebude moct vyjít. Neriskujme tedy! J

  1. Je i pro naprosté laiky?

Určitě. Obsahuje 111 tipů, jak vykládat sobě i jiným, ale také všechna možná témata ze života, která s tím souvisí, protože tarot se od života nedá oddělit. Není to učebnice výkladu, je to jiný, veselý a čtivý pohled na tarotový svět, který vás může nalákat, pobavit i obohatit.

  1. Proč jsi knihu vlastně napsala?

Napsat knihu byl vždy můj sen a bez vás mi to nevyjde. Ve 111 tipech shrnuji dvacet let mé tarotové praxe, to, k čemu jsem došla a co mi funguje. To, co učím lidi kolem sebe a předávám dál. A tady je to na jednom fleku, kompletně a jasně.

Tarotové tipy dávám už skoro dva roky mou FB stránku Tarot hravě, a zdá se, že se líbí. Klikat a hledat a lovit FB moc nepodporuje, tak je to všechno v jedné knize, obohacené o fotky českých sad.

  1. Vykládala sis na to?

Děláte si srandu? Jasně, že … ne! J Na to, čím jsem si jistá, co vím a kde nemám otázky, si nevykládám! Jen věřím! A tohle můžu dokázat i díky vám!  

Děkuji a moc se těším, jak to pak spolu pěkně zapijeme!

Anna Bechná