Lví výklad

16.09.2010 15:20

LVÍ VÝKLAD

Pro lvy o lvech

PŘÍKLAD VÝKLADU:

1 - Siginifikátor tohoto znamení = 14.MÍRNOST

2 - Talent tohoto znamení = 5 MEČŮ

3 - Zápor tohoto znamení = 16.VĚŽ

Lev je znamení, které se sice velmi lehce rozčílí, ale pokud chce, umí udělat báječný dojem. Na své okolí působí zvláštním fluidem, kterému velmi často podléhá nejen opačné pohlaví, ale také lidé, kteří jej nemají příliš rádi. Je to znamení, které ví, co chce a většinou toho ví o hodně o sobě, i když to málokdy přizná. Je pravda, že větší mírnost a klid by často předešla zbytečným sporům, ale i přes občasné výbuchy umí komunikovat s lidmi a sdílet s nimi své pocity. Toho, že to umí dobře s ostatními může však také dobře umět zneužívat a využívat to pro sebe, takže se v jistém smyslu může toto znamení jevit jako bezcitné a bezohledné. Sleduje své cíle a jde si za nimi, i kdyby to mělo stát velkou cenu. A pokud něco není podle jeho představ, pak dokáže udělat velký rozruch a výbuch. Jak už bylo naznačeno lvi se rozčilují velice často, rádi a intenzivně a hlavně nepřehlédnutelně. Sebeovládání nepatří k jejich silným stránkám, proto je lepší, užívat si chvil, kdy jsou v klidu a mohou ostatní inspirovat a jakmile se chystá k výbuchu, raději se schovat do ústraní.

 Slavným lvem je např. Bolek Polívka, který svou lásku k životu demonstruje nejen na svém umělecké díle, ale také na počtu partnerek a dětí.

O LVECH

http://enoyka.blog.cz/0611/lev-linda-goodman

Lev při výkladu karet je většinou hodně překvapen. Protože mnoho věcí nepřejde přes jeho ego, jeho přirozená energie se občas během výkladu ztrácí a je vidět, že přemýšlí, zda to, co je mu předkládáno, by snad skutečně mohla být doopravdy pravda. V extrémním případě se mě pak snaží přesvědčit, proč není sebestředný a že je vlastně neskromnější na celém světě-

Osobní zkušenost se lvem mám v jedné kamarádce, která má občas snad ještě více energie a dynamiky než já, což je co říct, známe se od malička a přestože se nevídáme tak často, když se vidíme, je to smršť hovoru a smíchu. Jinak se musím přiznat, že jako ohnivé znamení se s dalším takto velmi ohnivým moc nestýkám a je to možná dobře i pro lidstvo samo.

Lví obdobu bychom v tarotu nalezli na kartě 11.Síla, kde žena, jako výraz slabého pohlaví, překonává zvíře jako symbol primitivních pudů v nás a vítězí nad nimi.

Jakou zkušenost máte se lvy? Podělte se o ní.