Kozí výprava

03.12.2019 12:57

Ne proto, že jsme tam jely tři dámy, ale proto, že první zastávka byla na Kozích kamenech, což je název často nevídaný. Krásný den, krásné zastávky, krásná společnost. Mééé!

KOZÍ KÁMEN, ČIŽICE

Informace o tomto místě jsme neměli, ale místo nás zaujalo svým jménem a krásnou ženskou energií, kterou tak trochu evokuje už sám název.

13.10.2019, Celtic Universal Tarot

Minulost: 9 pohárů, Páže pentaklů, Rytíř pohárů 

Přítomnost: 2 pentaklů

Budoucnost: Král holí 

Rada: 8 mečů

Varování: 9 holí

Energie místa: Královna pohárů a 8 pentaklů

Duch místa: Poustevník

Účel místa: Luna

Ne jen podle názvu, ale i podle karet, velice ženské, otevřené a radostné místo. Silná ženská energie tu vždy byla a navíc jako by byla i cíleně podporována, doplňována a střádána. Možná se nacházíme na místě starých ženských rituálů, možná sem chodily ženy rokovat a odpočívat, možná byly tyto skály sídle moudré vědmy či porodní báby, za kterou bylo dobré sem dojít. V každém případě tu její vláda platí dodnes a i muži ji s pokorou přijímají a vítají, i když leckdy asi ne vědomě. Úplně vítaní tu sice nejsou, neboť je to místo pro ženy, ale i tolerance k jejich přítomností je ženskou ctností. Kozí kameny jsou dodnes ideálním místem pro práci s ženskou energií. Sedněte si v klidu na nějaký flíček a pozvěte si na pokec ženy ze své rodové linie. Nechte se jimi obklopit a sledujte, jak jsou na tom a co vám chtějí říct. Můžete si hodně odnést, protože sem budou rády chodit a zde je můžete také rády potkávat. Může vám to pomoct s tím, co vás tíží, co vám dělá starosti a můžete se o ně opřít i ve chvíli, kdy zaběhnout na Kozí skálu nebude právě čas. Jsou tu pro nás a my pro ně, zapomeňte na mufloně!

VYSOKÁ

5 pentaklů a Prázdná karta

To nebyl dlouhý výklad. Už při příchodu se na nás nalepilo hejno mušek, jako by nás chtělo odradit od návštěvy. Hned druhá karta v zamýšleném desetikaretním výkladu byla Stopka, a tak jsme se s mírnou obavou a velkou pokorou vytratili ze studia. Vysoká je pro nás ještě zřejmě asi příliš vysoká!

KNÍŽSKÁ SKÁLA, ŘENČE

Podle Mapy tajemných míst Plzeňska se tu nachází silný bod zemské energie.

13.10.2019, Dreams of Gaia Tarot, pocket editions

SKÁLA DOLE: Páže pohárů, 10 mečů, Ďábel

První skála před výstupem k té hlavní, působí jako shromaždiště přebytečné energie. Tady je třeba se zklidnit, ztlumit, nechat myšlenky klesnout na dno pozornosti a připravit se na práci, která nás čeká dál. Je tu prostor pro přípravu, takové duchovní potítko, abychom dál šli zklidnění, ztišení a o něco jemnější.

PRŮCHOD MEZI KAMENY: 9 pohárů

Stoupnete-li si mezi dva tyto ochránce a strážce a podíváte-li se vzhůru, můžete dostat takový malý, energetický cvrnk. Jemné popostrčení, tlačítko pro napojení nahoru, označení, že odtud to vždycky půjde. Takové nenápadné odškrtnutí, oukej, to by šlo!

MUŽSKÝ KÁMEN NA KNÍŽSKÉ SKÁLE

6 mečů, Mág, Královna mečů

Mužská skála více působí navenek, než dovnitř. Vypadá mohutně, drsně a velkolepě, nitra se ale příliš nedotýká, naopak. Přesto stráží cennost, malinké děťátko, které až vyroste, může toho hodně dokázat. Nitrem velkého kamene je neuvěřitelná křehkost, která potřebuje péči a ochranu. Proto ta slupka, proto ta zbroj. Uvnitř je malé ptáčátko, jehož čas ještě přijde.

ŽENSKÉ MÍSTO NA KNÍŽSKÉ SKÁLE

9 pohárů, 8 pohárů, Páže mečů

Zalitá září, Sára či Máří.

Otočená vzhůru, podniká svou túru.

Všichni muži, Adamové, připraví ji cesty snové.

Aby mohla výše, vyjít ze své skrýše.

Vyloženě ženské místo, na kterém se všechna mužská energie spojí, aby pomohla té ženské k síle a očistě, protože ví, že to dělá i pro sebe, pro dobro, pro celek. Tady je ráj energetických pracovníků, a ne těch z ČEZU. Celé ženské menu je tu k dispozici, posílit tu můžete všechno, čeho se nedostává a naplnit tu lze jakoukoliv touhu. Takový duchovní lunapark pro dámy. Muži to celé drží a podporují. Nezbývá než se otevřít, pustit touhy z řemenů a najít si tu všechny poklady světa.

 

Dnes to byla dámská jízda. Tedy nejen co do účastnic, ale především do energií a sil, které se nám otevřely. Přijmout sama sebe, svou roli a úkol, a s tím i svou sílu, schopnost a pravé místo. Já netvrdím, že přesně tohle se nám všem povedlo, on to trochu narušoval svou přítomností alfasamec Eda, ale krůčky k tomu jsme udělali a další návody a cenné rady dostali. Děkujeme, holky!