Je moje sada ta pravá?

15.12.2014 10:53

Máte svou tarotovou sadu a nejste si jistí, zda je to ona? Už tahle pochybnost je tak trochu znakem, že ne. Začtěte se do následujícího článku a zjistěte proč.  

  1. Prostě vám padla do oka. Neumíte vysvětlit čím a proč, nebo možná i umíte, ale prostě se vám líbí.

  2. Máte pořád chuť ji brát do ruky a prohlížet si jí. Jen tak, ani se nemusíte chtít na něco zeptat, ale chcete být s ní.

  3. Máte chuť se jí chlubit. Chcete jí všem ukazovat, chcete, aby ji všichni obdivovali a plácali vás po zádech, že ji máte.

  4. Můžete cítit i nechuť ji dávat z ruky. Což je vlastně totéž, co v předchozím bodě, jen v jiném extrému.

  5. Je pro vás srozumitelná. Víte, co vám chce říct, rozumíte jejím obrázkům i tématu, podle kterého je vytvořená.

  6. Mluví na vás. Máte pocit, že ji rozumíte, že s vámi komunikuje, že víte, co chce říct.

  7. Při pohledu na karty vás něco napadá. V hlavě se vám rodí asociace, nápady, připomínky. Napadají vás myšlenky, které se rozvíjejí při pohledu na kartu.

  8. Je podle vás krásná. Rozumějte krásná podle vás ne podle vaší kamarádky, učitelky nebo příručky. Vám se líbí, protože se vám líbí. Na názoru jiného nezáleží.

  9. Pořád vám má co nabízet. I po letech práce s ní, v ní pořád objevujete nové prvky a symboly, mluví na vás pořád nově.

  10. Má v sobě krásné i ošklivé karty. To, že obsahuje ošklivé karty, neznamená, že sada je špatná. Naopak. Hezké i ošklivé je i v našem životě a ta správná sada to zobrazuje.

  11. Podle mého názoru: správná sada by měla být celá malovaná. Tedy i na malé arkáně najdete obrázky, podle kterých bude výklad snazší.

  12. Nezapomeňte, že ta správná sada se může v průběhu let nebo měsíců měnit. To, že zahoříte k dvěma sadám najednou je také úplně v pořádku. Člověku se mění jeho potřeby a návyky, a s tím se může změnit i jeho tarotová sada. Leckdy máme chuť na upíří upřímnost, druhý den zase potřebujeme pohladit od Bílých kočiček.

  13. Dejte na své srdce, ono vás už navede.