Hrozí nám teroristický útok?

18.10.2010 09:54

V poslední době se mě často lidé ptají na názory karet k různým věcem, které se kolem nás dějí. Vybrala jsem proto nejčastější témata, a vyložila na ně několik karet. Nepovažujte tedy tento výklad za snahu proniknout do budoucna nebo nějaké čtení budoucnosti, ale spíše za názor karet i v tak závažných věcech a radu, jak s nimi naložit.

HROZÍ NÁM TERORISTICKÝ ÚTOK?

Použité karty: Tarot New Vision, 9. října 2010

Vytažené karty: 5 pohárů + 2.Velekněžka

Kde? 9 pentaklů

Rada? Král pohárů

Útok, který bude smutný a nečekaný je skutečně možný a hrozí, že ochromí mnoho lidí a zklame obyvatele i jejich blízké a to především proto, že přijdou o něco cenného a důležitého pro život. Tento útok zasáhne city velkého množství lidí a je možné, že bude z náboženských důvodů, pod vlivem nějaké skupiny, která je organizovaná a dobře strukturovaná.

Měl by být namířený na bohatou zemi, která nebyla tolik zasažena světovou ekonomickou krizí, zemi, která má hojné zásoby všeho a je možné, že jsou to teplé krajiny.

My, jako svět, bychom se měli na tuto situaci připravit dopředu. Sesbírat vhodné informace, nástroje a prostředky a být vybaveni, až to přijde. Posílit svou pozici a uvědomit si svou moc a hodnotu, může být velmi prospěšné stejně jako neztrácet hlavu a nepanikařit.

Závěrem lze tedy říct, že je možné, že se něco uskuteční a že to nebude vůbec příjemné, ale zároveň, že máme dost sil na to, se s tím vypořádat, ale nikoliv tomu předejít.