Co je zdravé bydlení?

28.09.2014 19:06

Ráda bych vám nabídla novou službu, kterou nazývám ZDRAVÉ BYDLENÍ. Je to hledání geopatogenních zón pomocí kyvadla a tarotu. 

Máte doma někdy divné pocity? Nedaří se na chalupě květinám? Hádáte se v kanceláři více než je únosné? Možná je to vlivem místa samotného. Díky kyvadlu a kartám se na to můžeme podívat. Stěhujete se do nového a chcete vědět, zda je to dobrý nápad? Objednejte se a spolu se na to podíváme.

V každém prostoru, doma, v práci, na chalupě apod. se nachází nějaké energie, chcete-li geopatogenní zóny, které prostoru a lidem v něm pomáhají nebi škodí. Kyvadlo správnou formulací otázek je může odhalit a tarot pak následně popsat. Proto nabízím novou formu výkladu o místě, které chcete lépe poznat.

 Co budete potřebovat? Stačí přinést ručně nakreslený plánek prostoru, který vás zajímá. Kyvadlem a kartami zjistíme, jaké zóny a kde se nacházejí a co je potřeba udělat, aby se vyrovnaly.

Vše je možné vyřídit i korespondenčně. Pošlete mi (poštou, aby byl obrázek originální) váš nákres a já vám ho odešlu zpracovaný zpět.

Cena: 800Kč/cca hodinová konzultace.

 Místo: Rooseveltova 15, Plzeň, Atelier Spiritualita.

 Zde náhled obyčejného plánku se zakreslenými zónami:

Příklad kývání.pdf (81,1 kB)

 Níže najdete odvyprávěné příklady takového kývání.