Bude konec světa?

18.10.2010 09:56

 V poslední době se mě často lidé ptají na názory karet k různým věcem, které se kolem nás dějí. Vybrala jsem proto nejčastější témata, a vyložila na ně několik karet. Nepovažujte tedy tento výklad za snahu proniknout do budoucna nebo nějaké čtení budoucnosti, ale spíše za názor karet i v tak závažných věcech a radu, jak s nimi naložit.

BUDE V ROCE 2012 KONEC SVĚTA?

Použité karty: Tarot of Imagination, 9. října 2010

Vytažené karty: 6 mečů + eso pentaklů 

Rada: 6 holí 

Jistá forma transformace je asi nevyhnutelná, něco se zkrátka musí změnit. Tato šachová partie je už dohrána, jsme na konci a děsí nás to. Někam zkrátka budeme muset odejít a nezůstat na tomto místě. Ale nevypadá to jako špatný zážitek, dá se to uchopit správně a má to svůj význam. Také tento prožitek nebude nepříjemný, ale bude to jen začátek a bude vyžadovat trochu úsilí. Jinými slovy, něco se změní, ale pokud k tomu budeme přistupovat jako k příležitosti a budeme jí následovat, můžeme tím jenom získat.

Proto bychom si měli včas zajistit svou roli a svou účast na této proměně, uvědomit si vlastní schopnosti a to, co potom budeme moci využít. Měli bychom brát tento konec světa jako takovou maturitu, která přijde, ale když se na ní něco naučíme, budou to sice nervy, ale máme možnost to zvládnout.