Bublinová soutěž na leden

02.01.2013 20:41

Zapojte se do nové soutěže a vyhrajte odpověď na emailovou otázku zdarma!

Níže najdete tarotovou kartu a nad ní komiksovou bublinu. Vaším úkolem bude doplnit text do bubliny nad kartou a vyjádřit tak buď, co postava na kartě říká nebo co si myslí. Vámi vytvořený text zapisujte do fóra pod článkem, nezapomeňte uvést Vaše jméno. Může být vtipný, smutný, dlouhý, krátký, můžete to pojmout jakkoliv.

Nejlepšího odměním na konci tohoto měsíce výkladem karet na jednu otázku pomocí emailu. (Jméno vítěze najdete v předchozím článku.) Na začátku dalšího měsíce vyměním kartu za jinou a můžete soutěžit dál.
Karta, kterou vidíte, je Mírnost ze sady Tarot Elfů

Co vás k obrázku napadá? Komentujte:

Diskusní téma: Bublinová soutěž na leden

bublina na leden

lenja 27.01.2013
citim spojeni s prirodni kraskou.jemne dotyka se me mysli a uzdravuje me svymi neznymi dotyky.rika mi,neboj,jsi v bezpeci.v naruci prirody.nikdy te nezradi.ver prirode ,je to muj domov,prave nyni ti nabizim muj prirodni svet k usmireni,k utiseni,k harmonii a uzdraveni.vitej v mem pribytku,vse je prave ted jen a jen pro tebe.otevri mysl a vnimej tu nadheru.az procitnes,nebudes chtit nic jineho,nez zdravi,mir a harmonii.

Mírnost

Ivana 24.01.2013
Karta mě okouzlila. Díky Mílo, že jsi mě dnes připomněla otevřít Aničky stránky.
Mírnost: Největším bohatstvím každého z nás je umění darovat a přijímat lásku. Dar, který nelze vyvážit zlatem, dar po kterém všichni touží. Nic nenahradí ten opojný pocit blaha a euforie, ve kterém i ty nejtěžší bolesti života jakoby pominou. Užívejme si ho.

Více zde: http://www.tarot-plzen.cz/news/bublinova-soutez-na-leden/

Anděl promlouvá

Linda 21.01.2013
Nechť zůstane Tvá mysl stále otevřená. Žij v rovnováze a harmonii s přírodou a dobře naslouchej své intuici. Ta Tě nikdy nezklame, budu k Tobě promlouvat skrz ni.

anděl po tvém boku

jarmilka 19.01.2013
Každá máma by si přála pro svého syna po boku takového anděla. Jemného ,milého, chápavého, něžného a milujícího. Toho pak není těžké nosit na rukou a oplácet mu lásku láskou.

Mírnost

Míla V. 19.01.2013
...a právě teď,když už jsem přestal doufat,že bude vyslyšeno zoufalé volání mé duše o pomoc,cítím,jak do mé hlavy a srdce začíná proudit čistá,harmonická a hojivá energie.Moje myšlenky a city naplňuje klid a mír...děkuji...

Mírnost, alá pomoc

"0" 12.01.2013
"Vidíš, vidíš, frajírku,
pořád sis hrál na hrdinu, pořád sis vyskakoval, nevěřil jsi mi, a teď abych tě léčila, nakonec jsem ti přece jen dobrá, viď?! Tak už nezlob, zklidni se, na nic nemysli, nad ničím nepřemýšlej, ať se brzy uzdravíš. Jsem s tebou a u tebe ☺."

Bublinka na leden

Klára D. 11.01.2013
Tak vidíš, přeci jen si mě měl poslechnout! Nikdy nevěř nikomu, kdo ti tvrdí, že neviditelná jitrnice opravdu existuje :-)! Teď odpočívej, ať načerpáš energii na další cestu. Společně vše zvládneme.

Mírnost

Vladimíra Brčáková 09.01.2013
"ŠŠŠ. Utiš svou rozbouřenou mysl. Už nebojuj. Ještě nepřišel Tvůj čas. Ale přijde, uvidíš. Teď na nic nemysli a spi. Spi. A až se probudíš, bude všechno jasnější a Ty budeš vědět, co chceš. Najdeš svou cestu..."

Milenci ..

Petr.L 06.01.2013
"Tak vidíš, kam Tě dohnal rozum a síla,
nýní bys měl zkusit cestu lásky a štěstí ... "

Bublina na leden

Renata 04.01.2013
Všechno spolu překonáme můj milí,cokud je s námi láska.Nestrachuj se miluji Tě.
1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek