Bublinová karta na květen

05.05.2012 07:27

Zapojte se do nové soutěže a vyhrajte odpověď na emailovou otázku zdarma!

Níže najdete tarotovou kartu a nad ní komiksovou bublinu. Vaším úkolem bude doplnit text do bubliny nad kartou a vyjádřit tak buď, co postava na kartě říká nebo co si myslí. Vámi vytvořený text zapisujte do fóra pod článkem, nezapomeňte uvést Vaše jméno. Může být vtipný, smutný, dlouhý, krátký, můžete to pojmout jakkoliv.

Nejlepšího odměním na konci tohoto měsíce výkladem karet na jednu otázku pomocí emailu. (Jméno vítěze najdete v předchozím článku.) Na začátku dalšího měsíce vyměním kartu za jinou a můžete soutěžit dál.
Karta, kterou vidíte, jsou Milenci ze sady Tarot sv. Grálu (LS)

Co vás k obrázku napadá? Komentujte:

              

Diskusní téma: Bublinová karta na květen

Milenci

Lenka VL. 21.05.2012
Což je možné neustále bojovat mezi horou lásky a myslí? Což není bratře možné si pod horou podat ruce a jít tou cestou společně? V ruku v ruce, půjde vše lépe, když budeme dva, zvládneme vše lépe, spojme se a odhoďme konečně nesmyslné boje. Pojďme životem jako bratři neboť spolu můžeme dosáhnout všeho, ale pokud budeme bojovat jeden z nás zemře a zbytečně, zde na posvátném místě pod horou bude prolita krev, krev lásky. Budou se tu o nás vyprávět příběhy, báje a nakonec padneme v zapomění, jak lačnost a slepota znesvětila tento krásný kraj.

Příměří

Jirka 17.05.2012
Odložme své zbaně a ať mír je nám nyní, naším společným rádcem.

Příměří

Jirka 17.05.2012
Odložme své zbaně a ať mír je nám nyní, naším splečným rádcem.

pro Mílu, Lenku, i Aničku

ol švejd 11.05.2012
:-), připojuju se k Míle V., pahorek nemá chybu, díky všem za jiskřičky inspirace

pro Lenku F

Míla V. 09.05.2012
Lenko,to nemá chybu!Také mé to napadlo,ale já jsem neměla odvahu to napsat!Držím palce!!!

Milenci

Lenka F 09.05.2012
Zvol si zbraň příteli... Na vítěze čeká VENUŠIN PAHOREK!!!

Milenci

Míla v. 08.05.2012
a až si Bernarde zatančíme,zase se pustíme do té úžasné hry,kterou někdo nespravedlivě označuje jako boj protikladů.Vždyť nebýt nás dvou,život by se zastavil !!!

ke květnové bublině

Olga Švejd 06.05.2012
ach jo, Bernarde, rozděluje nás i spojuje dvojí tvář, dvojí názor, duální svět, dokonce i podvojné účetnictví... Co se aspoň na chvíli sjednotit - pojď si zatancovat !!!

Přidat nový příspěvek