Beraní výklad

08.09.2010 15:46

BERANÍ VÝKLAD

Pro berany o beranech

PŘÍKLAD VÝKLADU:

1 - Siginifikátor tohoto znamení = 2 PENTAKLŮ

2 - Talent tohoto znamení = 4 HOLÍ

3 - Zápor tohoto znamení = 9 MEČŮ

Beran je ohnivé a temperamentní znamení, které je většinou vepředu a vede. Často ovšem neví, co vlastně chce a kam svou energii namířit. Proto jí může vystřelovat nazdařbůh a nepromyšleně čekat, jak to dopadne. Chvilka váhání a zamyšlení se nad situací by mohla berana trochu zabrzdit a pomoci mu neplýtvat svými silami a dát energii tam, kde by byla zapotřebí. Co ale berani umí je vytvořit příjemnou atmosféru mezi svým okolím, být příjemní na ostatní a docílit, aby i ostatní byli na sebe milí. Umí docílit toho, aby se vše nezdálo být tak vážné a že všechno se dá brát s lehkostí a nadhledem. Často si ale tím, že se snaží být na všechny milí a radostní, nechávají své pocity a starosti pro sebe a pak se jimi trápí, aniž by si nechali pomoci. Navenek se snaží zachovat klid a hravost a doma pak často trpí pod peřinou a tají svá trápení. Pomoci si však ale málokdy dají, protože snaha o hezké prožitky a zážitky je nad všemi starostmi.

Slavnou berankou je např. Lucie Bílá, která se snaží pomáhat kde může, až jí to občas také ubližuje.

O BERANECH

http://enoyka.blog.cz/0611/beran-linda-goodman

Beran při výkladu karet většinou hodně mluví, hodně se prosazuje a snaží se vše dobře pojmout a pochopit. Interpretaci karet porovnává se svým názorem a pokud dojde k jinému závěru, tak ne vždy je ochoten jej přijmout. Často se nechá nakopnout a motivovat a když je pochválen za své činy, dokáže zázraky.

Osobní zkušenost s berany mám hned u sebe, jsem beran jako z čítanky. Proto také do nich dobře vidím a vím, jak při výkladu na ně. Protože je ale beran hodně svůj,  ne vždy se na něj dá vyzrát a hodně často překvapí svou reakcí. S berany jste vždycky ve střehu a vždy před něčím novým.

Beraní obdobu bychom v tarotu nalezli na kartě 4.Císař, který mívá beraní rohy přímo na trůnu a ukazuje tu část beranů, která si vždy poradí s tím, co má před sebou a jejich sílu bojovat. Já berany – ženy nacházím i v královně holí, která svým temperamentem oslní i zastíní mnoho mužů.  

Jakou zkušenost máte s berany? Podělte se o ní.