Babička pečovatelka

04.03.2012 19:11

BABIČKA PEČOVATELKA

V rámci tréninku jsem také jednou vykývala byt mého kamaráda. Bydlí v pronajatém bytě ve staré plzeňské čtvrti, s vysokými stropy a dlouhou historií. Nastěhoval se do něj nově, celý si ho zařídil a měl z něj velkou radost.

Kyvadlo ukázalo jednu velmi zajímavou geopatogenní zónu, pozitivního charakteru, vzniklou nějakou událostí. Nachází se v ložnici, vedle postele, kde kamarád spí. Karty ukázaly, že se jednalo o starší dámu, která v pokoji asi bydlela, byla velmi hodná a milující, o všechny se starala a se všemi se dělila. Taková babička pečovatelka. Nový nájemník bytu si uvědomil, že na tomto místě nedávno omdlel, ale po chvilce se sám probral a nic vážného z toho nebylo. „Možná ti pomohla právě ta babička.“ domyslela jsem.

Uplynulo několik dní, kamarád přišel a výhružným hlasem řekl: “Až zase budu chtít něco vědět, tak tebe se ptát nebudu!“ Ptala jsem se, co se stalo, a začal vyprávět, že potkal majitelku domu a schválně se jí na minulost svého bytu ptal. „Bydlela tam paní se svou starou maminkou, ta byla taková hodná a milá, chodila otvírat, občas něco upekla, o ten dům se prostě starala. A v kterém pokoji bydlela? No, v tom nejmenším, co máš ložnici! Ona tam myslím i zemřela. Ale byla tam určitě šťastná, s dcerou měly krásný vztah.“ Výklad se tedy zpětně krásně potvrdil a kamarád jen ironicky dodal: „A můžeš mi říct, jak tam s ní mam teď asi spát?“ :)